Az edzés menete

Kezdeti beszélgetés és felmérés: Első alkalommal röviden megbeszéljük, hogy  van-e olyan betegséged amelyre oda kell figyelni az edzés során. Az edzés ellenjavalt terhesség illetve szoptatás és néhány egyéb betegség esetén, ezekről edzés előtt tájékoztatunk. Ha kérdésed van, bátran kérdezz.

Jó tanács: edzés előtt 1-2 órával egyél valamit, mert az intenzív zsírégetés igénybe veszi a szervezeted.

infrashape edzés

1. Zsírégető krém felvitele comb, has, fenék testtájakra.
A nálunk használt speciális krém segíti a zsírégetést, felgyorsítja az anyagcserét és nagyon jó hatással van a cellulit kezelésére.

2. Beöltözés A nylon nadrág és a neoprén szoknya felvétele a következő lépés. A szoknya biztosítja, hogy deréktól lefelé vákuumban tekerd a kerékpárt.

3. Elhelyezkedés az InfraShape gépben Figyelj arra, hogy kényelmesen feküdj a gépben, ne terheld a gerincedet.

4. Hajtás! Különböző programok közül választhatsz. Közben fogyassz sok folyadékot, vizet biztosítunk számodra! Edzés alatt hallgathatsz zenét vagy nézhetsz filmet a gép kijelzőjén.

5. Edzés után Edzést követően óvatosan szállj ki a gépből, kellemes fáradtságot fogsz érezni. A nylon nadrágban összegyűlt folyadék a szervezetedből az edzés során kiizzadt méreganyag. A zuhany felfrissít, ugyanakkor enyhe viszketést érezhetsz a bőrödön, mivel a méreganyag kisebb mértékben még az edzés után is távozhat.

Mit hozz magaddal

  • fülhallgató (jack)

  • sportmelltartó / póló

  • bugyi / rövidnadrág

  • fürdéshez törölköző

  • zokni / benti cipő

  • váltó ruha